space for rent NDSM

Per 1 maart 2020 komt een werkplek vrij in op de NDSM bij 1 van de leden van We Make Carpets voor een klein team van 2 (of in overleg 3 personen).
Je deelt de ruimte van 80 m2 met 3 anderen vormgevers werkzaam in product, interieur, publieke ruimte en grafisch ontwerp. 
De maandelijkse huurprijs voor deze werkplek is €380,- ex, deze prijs is inclusief wifi, alarm, licht/verwarming, servicekosten. CAWA gewenst.

De ruimte beschikt over een gezamenlijke werktafel, lunchtafel, toilet en keukentje. Daarnaast hebben we een klein werkplaatsje voor vuile werkzaamheden en wat plek voor opslag. (Voor een echte bouwer is ons atelier helaas niet geschikt.)

De NDSM is een bijzondere plek, waar van alles gebeurd. Met de buren in verschillende disciplines, hebben we een hele fijne plek gecreerd en lunchen we soms ook samen. 
De kans dat we alle vijf aanwezig zijn op een dag is niet groot, omdat we ook veel op locatie werken. Naast een gezellig gesprek prive of zakelijk is het geen probleem om lekker in je eigen zone te werken. 

Mocht je interesse hebben en de mogelijkheden willen bespreken, kom langs voor een kopje koffie!

info@marcianolte.com

ndsm