The Impact Days; donderdag 21 november Natuurlijk Verf Demonstraties

Tijdens The Impact Days, op donderdag 21 november opent ons BORO*ATELIER voor iedereen de deuren. Graag nodigen wij je uit om tijdens een van de natuurlijk verf demonstraties meer te weten te komen over de missie van BORO*MINI en het BORO*ATELIER: de textielindustrie socialer en duurzamer maken!

Tijdens de demonstratie natuurlijk verven wordt uitgelegd hoe het natuurlijk verfproces precies in zijn werk gaat, waarom het zo veel beter is dan de gangbare, vervuilende, synthetische verfindustrie en waarom we dat doen door middel van sociale leer-werktrajecten.

Donderdag 21 november

Demonstratie natuurlijk verven 11:00 uur
10:45 uur: Inloop
11:00 uur: Inleiding door Lotje Terra - sociaal directeur BORO*ATELIER
11.20 uur: Demonstratie natuurlijk verven door Roua Alhalabi - docent natuurlijk verven en hoofd productie in het BORO*ATELIER
12:00 uur: Einde

Demonstratie natuurlijk verven 15:00 uur
14:45 uur: Inloop
15:00 uur: Inleiding door Lotje Terra - sociaal directeur BORO*ATELIER
15.20 uur: Demonstratie natuurlijk verven door Roua Alhalabi - docent natuurlijk verven en hoofd productie in het BORO*ATELIER
16:00 uur: Einde

Aanmelden voor één van de demonstraties natuurlijk verven kan bij Marte via marte@boromini.com

 

Tijdens The Impact Days wordt er ingezoomd op sociaal ondernemers in Nederland die als kern hebben een positieve verandering te willen maken voor mens en planeet. Tijdens inspirerende routes en evenementen door het hele land worden alle plekken waar gebouwd wordt aan een duurzame en eerlijke wereld zichtbaar gemaakt.

Be social. Buy social.

Donderdag 21 november wordt de vide van het BORO*ATELIER omgetoverd tot MINI shop, waar alle BORO*MINI producten die het atelier produceert offline te bewonderen en te koop zullen zijn.

We zien je graag 21 november, vergeet je niet aan te melden!

GREEN
IMPACT DAYS