Hanging Out as an Artistic Practice

Open Donderdag tot en met zondag, 11-14 april

Ik ben enthousiast om jullie allemaal uit te nodigen voor een reeks evenementen gedurende een lang weekend (11-14 april) bij de Bouwput. Tijdens deze dagen zal de ruimte veranderen in een gemeenschappelijke huiskamer, die ons uitnodigt om te herinneren hoe het is om zorgeloos rond te hangen en leuke dingen te doen. "Hangen als een artistieke praktijk" is een poging om een gevoel te creëren dat ontstaat wanneer je bordspellen speelt met je ouders en broers en zussen, maar zonder ingewikkelde familiedynamiek. Dit is een kans om samen tijd door te brengen, (opnieuw) te leren spelen en te creëren zonder enige verwachtingen.

11.04 - 20:00-22:00
De Sociale Muziekclub Breng een instrument mee dat je niet kunt bespelen, of een object waarvan je de geluiden vreemd genoeg waardeert en wilt verkennen waarom, of gebruik je stem om deel te nemen. De Sociale Muziekclub verwelkomt je zoals je bent, "muzikant of niet". Het is de beste manier om je muzikale carrière te beginnen als je het mij vraagt. (*of wel!)

12.04 - 18:30-23.00
Naakttekenen + Luistersessie Neem je favoriete potlood mee om een naaktmodel(len) te tekenen terwijl je luistert naar de muziekselectie van dj yak. Het is een uitnodiging om open naar elkaar te kijken en grote tekeningen (serieus en niet serieus) te maken als symbool voor de bevrijding van allen. (*je bent welkom om te poseren)

13.04 - 18:30-23.00
Filmvertoningen + Luistersessie 19:00 Weaving Narrative door Aleksandra Chargeshvili 20:15 Ik Lig Gewoon Daar door Frederique Pisuiss 21:00 Meli Melo door Julian Wolf

14.04 - 12:00-15:00
Schilderworkshop voor kinderen Breng je favoriete kind(*) mee om een witte huiskamer (die niet van jou is) in te kleuren, geniet van een drankje met andere volwassenen, terwijl je geniet van de kostbare momenten van rust. (*leeftijd 4-70)